تبلیغات
hadeyan - غذای مردم آرژانتین

امروز:

غذای مردم آرژانتین

سبک غذای آرژانتین تحت تاثیر سبک غذای اسپانیا، ایتالیا، آلمان، فرانسه و دیگر کشورهای اروپایی و بسیاری از غذاهای این کشورها همچون کیک، کالباس و دسرهایی که در رژیم غذایی آن کشورها معمول است، قرار گرفته است. آرژانتین دارای گونه گسترده‌ای از غذاهای فیبردار است مانند پیراشکی گوشت، نوعی خوراک کماج، لوکرو (ترکیبی از ذرت، لوبیا، گوشت، کالباس، پیاز، و کدو قلیانی) و چوریزو (کالباس ادویه دار با پایه گوشت).
کباب آرژانتینی، آسادو، یکی از معروف ترین غذاها در آرژانتین است و شامل انواع مختلف گوشت است. ساندویچ های کوچک، ساندویچ دمیگا، نیز از غذاهای رایج می‌باشند. یک رسم رایج در میان آرژانتینی ها نوشیدن چای راج، برگ راج، است. دلسه (دلچه) یک نوع کارامل شیرین متداول در این کشور می‌باشد.


نوشته شده در : یکشنبه 11 آذر 1397  توسط : hadeyan hadeyan.    نظرات() .

برچسب ها: غذا ، آرژانتین ، اسپانیا ، اروپایی ، آسادو ،
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر